Golfbollar

Allt du behöver veta om golfbollar

Titleist Pro V1

-Passar dig som vill på spela på det bästa! En mjuk golfboll med mycket spinn och bra längd


  Nypris 549:-  
  Återvunnen 140:- Köp Titleist Pro V1
  Spara 75%  

Titleist Pro V1 har med sin mjuka känsla och höga spinn fullständigt krossat konkurrenterna. Det är en 3 delad boll med en kompression runt 90 och skal av Urethane Elastomer. Sedan den kom år 2000 har den varit väldens mest spelade golfboll år ut och år in. En golfboll i världsklass.

Spinn Mycket högt
Kompression Medel
Delar 3-delad
Skal Urethane Elastomer
Dimpels 352

 

Proffs som spelar på Titleist Pro V1

 

 

 

Titleist Pro V1s histora

Hur de började

Allting började i slutet på 1990-talet då Titleist forskare och ingenjörer hade utvecklat 3 stycken nya inovationer. En stor solid kärna, multikomponent konstruktion och gjuten elastomer uretanskalsteknologi. År 2000 var dom redo att ta använda alla sina nya tekniker i tillverkningen av en golfboll. Dom döpte golfbollen till Titleist Pro V1. 

Golfbollen som förändrande allt

Aldrig förr hade en golfboll med så högt spinn samtidigt gått så långt. Man lyckades kombinera de viktigaste från två världar. Både bra längd och högt spinn på en nivå ingen någonsin hade sett tidigare. Detta revultionerade hela marknaden och efter det har Titleist Pro V1 varit världens mest spelade golfboll. 

 

19 år av utveckling

Efter den första Pro V1 släptes har det kommit 9 stycken uppdateringar på den. Även om den första Pro V1an var riktigt bra så är dagen Pro V1or ännu bättre. Det släpps en ny version av Titleist Pro varranat år.

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)