De bästa golfbollarna 2020

Vilka är de bästa golfbollarna?

Begagnade golfbollar

 

Vad händer med alla golfbollar som slås bort varje ? De flesta golfbollarna hamnar ute i skogen eller djupt nere i ett vattenhinder och hittas alldrig mer. Många utav golfbollarna återvinns även utav företag som dyker/plockar upp golfbollarna ute på banan. Bollarna tvättas och sorteras sedan ut efter modell och klass. 

Fördelen med att köpa begagnade golfbollar gentemot nya golfbollar är priset. Om du alltid köper nya bollar så kan du spara tusentals kronor genom att istället köpa begagnade golfbollar, speciellt om du kan tänka dig att spela på golfbollar som har lite skrapmärken och inte ser helt nya ut. Precis som en boll brukar se ut efter ett par hål. Desto mer sliten boll du kan tänka dig att spela på, ju mer pengar kommer du att spara. Begagnade golfbollar delas oftast in ett par olika klasser efter bollens skick. Normalt A,B,C,D klass. Där A klassen är golfbollar i absolut nyskick och D klassen golfbollar som lämpar sig utmärkt till träningsskick. 

En annan fördel är utbudet. Du kan ofta hitta äldre modeller som inte längre tillverkas. Så om du har en gammal favoritboll som inte går att få tag på längre så kan du säkert hitta den utsorterad som begagnad.

I Sverige har vi ett brett utbud utav begagnade golfbollar, speciellt online. Begagnade golfbollar till billiga priser hittar du hos njgolf.