De bästa golfbollarna 2020

Vilka är de bästa golfbollarna?

Callaway Golfbollar

Callaway har sedan kom in i bollbranschen år 2000 levererat många stora modeller. Fast deras största succé någonsin är deras sensaste tourboll Callaway Chrome Soft. Den har snabbt blivit en favorit hos många golfspelare. Den finns också i en Chrome Soft X variant. I de billigare kategorierna har Callaway två bra bollar Callaway Supersoft och Callaway Superhot. Supersoft har en mjukare känsa och Superhot lite bättre distans. Båda modellerna är populära bland medelgolfare runt om i världen.

Callaway modeller

Callaway Chrome Soft

Callaway Chrome Soft X

Callaway Supersoft

Callaway Superhot

Callaway Warbird

 

Återvunna Callaway Golfbollar

Det finns mycket pengar att spara att genom att köpa Callaway Golfbollar återvunnet. Återvunna golfbollar i hög kvalité presterar precis lika bra som helt ny golfbollar. Samtidigt gör man också miljön en tjänst när man köper återvunnet. 

 

Callaways historia

Callaway grundades 1982 och fokuserade till en början endast på golfklubbor. De fick sitt stora genombrott med sina Callaway Bigbertha drivers. I slutet av 80-talet och under 90-talet så blev Bigberha klubborna både större och mer eftertraktade för varje år. Med hjälp av Annika Sörenstam som affisch namn växte Callaway Golf sig större och större. År 2000 gjorde Callaway en omfattande satsning på golfbollar och skapade en golfboll som hette Callaway Rule 35. Bollen var riktigt bra men den kom ungefär samtidigt som Titleist släppte sin omåttligt populära golfboll Titleist Pro V1. Efter det har Callaway släppt en lång rad olika modeller av golfbollar. Många modeller var bra men det var alltid något som saknades tills 2015 då dom äntligen träffade jackpotten med sin golfboll Callaway Chrome Soft. Andra märken som Callaway också äger är Odyssey, Toulon Design, OGIO och TravisMathew.

 

Proffs som spelar med Callaway Golfbollar

Phil Mickelson - Chrome Soft X

Sergio Garcia - Chrome Soft X

Thomas Pieters - Chrome Soft

Daniel Berger - Chrome Soft

Med flera..........